frontal1
 

L'Associació  logo logotext

L'Associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, ACTECIR, és una organització sense ànim de lucre que reuneix a Catalunya a tècnics, professionals i simpatitzants en les activitats de climatització (fred i calor), ventilació, refrigeració i energia.

L’Associació Catalana de Tècnics en Energia, Climatització i Refrigeració, va néixer de la voluntat de crear un col·lectiu de professionals del sector de la climatització. Va ser fundada el 12 de juliol de 1984 per un col·lectiu de 181 membres, actualment tenim 300 socis a títol personal i 35 entitats col·laboradores.

ACTECIR és l’associació catalana de referència en el sector de climatització i refrigeració

Des de l’Associació treballem per ser una plataforma sectorial amb la voluntat dels seus integrants d'aconseguir uns objectius comuns sobre productes i serveis per la divulgació, coneixement i oportunitats de negoci existents entorn a aquesta.

 

Treballem per esdevenir punt de trobada pels consultors i fabricants del sector, amb comissions de treball, organització de jornades i cursos, visites tècniques, divulgació normativa i creant espais de debat sobre temes punters.

 

Descarrega't el tríptic d'ACTECIR

 

ACTECIR forma part del grup de treball creat per l’Institut Català de l’Energia sobre el Pla de Treball 2013 amb d’altres entitats rellevants en l’àmbit de l’energia a Catalunya. Al llarg d’aquest any, ACTECIR participarà en els diferents  grups de treball tractant les temàtiques de Gestió energètica d’edificis en el model d’empreses de serveis energètics, Certificació energètica d'edificis existents i Aprofitament energètic de la biomassa forestal.

 

Així mateix, ACTECIR té convenis de col·laboració amb altres entitats del sector com ASHRAE, AFEC, ACI i AGIC, i amb els col·legis professionals i universitats.

 

El col·lectiu de l’Associació aplega socis a títol personal que poden ser de tres classes:

  • Numeraris: si reuneixen la condició de desenvolupar tasques professionals dins dels camps de les tècniques esmentades, sent titulats de grau tècnic superior o mig, amb un mínim de tres anys d'activitat, o no titulats amb més de cinc anys d'activitat.
  • No numeraris: que no reuneixen els requisits anteriors.
  • Estudiants: matriculats en carreres tècniques de grau superior o mig.

 

Compromesos2

 

 

 

 

 

Cerca de serveis

Cerqueu entre els associats d'ACTECIR.


Cercar al web

Accés Socis

Accediu a l'àrea privada per a socis

Agenda

Juny 2018
L M X J V S D
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Contacteu-nos

Plaça Espanya, s/n 1er pìs
FIRA DE BARCELONA
08004 BARCELONA
Telf. 93 233 24 29/30
Fax: 93 423 11 75

Mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per formulari