Jornades

COMMISSIONING: engegada de l’edifici

Dijous, 19 Novembre 2015, 11:00 -  1:30

Debat tècnic Seguretat i Medi Ambient dins el marc de la Rehabilitació en Instal·lacions

Programa:

En el marc de l'any de la Rehabilitació en instal·lacions, ENGINYERS BCN presenta elDebat tècnic: Seguretat i Medi Ambient dins el marc de la rehabilitació en instal·lacions.

SESSIO A

Aparells de tractament d’aigua  instal·lats a l’interior dels edificis- Nova Legislació aplicable. 
 
 

SESSIO B: organitzada per ACTECIR

COMMISSIONING: engegada de l'edifici

A la present jornada s’explicarà el procés de Commissioning aplicats a edificis, és a dir,  el procés d'assegurar que tots els sistemes i components d'un edifici o planta industrial estan dissenyats, instal·lats, provats, operats i mantinguts d'acord amb les necessitats de funcionament del propietari o client final. Aquest procés  es pot aplicar també a edificis existents subjectes a  renovació o remodelació.

Durant l’acte s’explicaran casos pràctics: cas de Commissioning en un edifici de nova construcció amb una elevada complexitat i fiabilitat, el procés de Recommissioning en un centre comercial ja existent per tal d’adequar-ho a la regulació òptima i millora pel que fa a l’eficiència energètica, així com en edificis terciaris: hotels i oficines.

Per últim, destacar el procés de posada a règim com un instrument per l’estalvi energètic, que és determinant en el comportament energètic i la despesa energètica. Molt freqüentment la posta en marxa estableix uns paràmetres de funcionament per defecte, abans de l’ocupació de l’edifici, que no s’adeqüen a la singularitat de cada edifici ni a l’ús que es farà del mateix. Els paràmetres de funcionament s’haurien de configurar en funció de les condicions d’utilització i condicions externes com són la temperatura exterior o la insolació i és necessari al menys un període d’un any per determinar el comportament òptim en cada situació. La millora en el règim de funcionament de les instal·lacions amb criteris d’eficiència energètica és un factor clau per la reducció del consums energètics.

descargaPDF

 

 

Més informació i inscripcions a la pàgina web enginyersbcn.cat 

Localització : Enginyers BCN
http://www.enginyersbcn.cat/serveis-colegiats/formacio/cursos-activitats/activitat.html?ID=1720

Enrere

Revista Noticiari

Xarxes socials

 linkedin-icon-logo-vector 

Twitter2

BOMBA DE CALOR

Cerca de serveis

Cerqueu entre els associats d'ACTECIR.


Cercar al web

Accés Socis

Accediu a l'àrea privada per a socis

Agenda

Novembre 2015
L M X J V S D
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Contacteu-nos

Plaça Espanya, s/n 1er pìs
FIRA DE BARCELONA
08004 BARCELONA
Telf. 93 233 24 29/30
Fax: 93 423 11 75

Mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Per formulari